Afscheidsfotograaf

Afscheidsfotograaf voor de mooiste herinneringen

Al jaren ben ik werkzaam als fotograaf in Rotterdam, waarbij ik me onder andere heb gespecialiseerd als afscheidsfotograaf. Dit wil zeggen dat ik begrafenissen en crematies fotografeer en daarmee deze bijzondere dag vastleg op beeld. Dit is ontzettend dankbaar werk. Mensen beleven zo’n dag namelijk doorgaans op intense wijze, kunnen zich vaak achteraf niet alle details meer herinneren. Veel gaat immers door de heftige emoties aan je voorbij.

Een afscheidsfotograaf inhuren om deze dag vast te leggen is dan de perfecte manier om samen met andere nabestaanden deze dag opnieuw te beleven, met meer rust. Het wordt makkelijker om alles te verwerken en af te sluiten; om de warmte en de liefde die ook tijdens deze dag aanwezig waren opnieuw te voelen. Afscheid nemen van een dierbare is heel zwaar, maar tegelijkertijd ook ontzettend mooi.

Ik houd ervan de emoties en de bijzondere momenten vast te leggen, en daarmee anderen te kunnen helpen bij het afscheid en de verwerking.

Stuur ons een bericht

Afscheidsfotograaf voor foto’s zonder poespas

Mijn werk kenmerkt zich door de eenvoud en puurheid die het uitstraalt. Ik houd ervan spontane momenten vast te leggen, precies zoals ze zijn. Ook als afscheidsfotograaf staat dat uitgangspunt centraal in mijn werk. Zeker bij een begrafenis of crematie leven mensen namelijk heel erg in het moment en is het belangrijk het perfecte moment te vangen in de foto’s.

Gelukkig heb ik daar al de nodige ervaring in opgedaan en ben ik in staat zelfs de meest spontane momenten vast te leggen op beeld. Om mensen zo een inkijkje te geven in hoe het was. Achteraf krijg je alle beelden bewerkt en al aangeleverd. Pure, natuurlijke beelden zonder poespas, die je meenemen in het verhaal.

Neem contact op

Mijn werk als fotograaf in Rotterdam

In de regio Rotterdam en omstreken ben ik zowel in te huren als afscheidsfotograaf als voor fotografie met andere doeleinden.

Mijn specialisatie zijn pure beelden die het leven van alledag laten zien, wat zich perfect leent voor een gezinsshoot bij jullie thuis: Day-in-the-life. Ik kom dan een paar uur langs en schiet mooie beelden van jullie leven als gezin, precies zoals het is, met alle mooie en soms minder mooie dingen.

Daarnaast ben ik ook in te huren voor bruids- en portretfotografie met Moment Design, een speciale techniek waardoor ik je ‘echte ik’ vastleg.

Maar ook als documentaire fotograaf voor foto’s binnen een specifieke context. Dit houdt in dat ik met de foto’s een verhaal vertel, wat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden. Dit is natuurlijk een hele brede term, contacteer me gerust als je iets in gedachten hebt en niet zeker weet of ik iets voor je kan betekenen.

Whatsapp ons