Portret fotografie

Portret fotografie
Milou Vrolijk, aanstormend model

Pure portretten

“Niemand is mooier dan zijn eigen spontane zelf”

Dat is wat ik wil: Dat je jezelf bent op de foto. Niets geen geposeerde foto, echtheid maakt je mooier. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, dat je ongedwongen op de foto durft; met vragen en kleine spelletjes krijg ik bijna iedereen zover.

Je oprechte emotie hoeft niet perse lachend te zijn, dat hoeft niet perse in de camera-kijkend te zijn. Het kan nadenkend, geïnteresseerd, eerlijk, open, tevreden of wat dan ook zijn. Waardoor je veelal zal gaan smizen*. Met poseren kom je bijna niet tot echtheid, mensen kunnen niet zien wie je werkelijk bent. Ook zelf heb je minder gevoel bij een geposeerde foto dan wanneer ik je op deze manier fotografeer.

Tijdens mijn opleiding kwam deze manier van fotograferen op mijn pad, echt zoals ikzelf zou willen zijn; Echt, puur, eerlijk, vol passie, betrouwbaar. Het voelt goed om oprechtheid terug te zien in je foto.

Mocht je nieuwsgierig zijn, kijk dan op mijn instaprofiel door te klikken op het icoon boven- of onderin deze site. Mocht je daarna enthousiast geworden zijn (natuurlijk!), neem dan contact op via telefoon of email, deze staan onderaan deze pagina.

Voor de prijzen verwijs ik je naar mijn folder, deze staat bij het ‘menu’.

* Smizen is volgens Tyra Banks de sleutel tot een fantastische foto. Smizen betekent dat je niet alleen lacht met je mond, maar ook met je ogen – glimlachen (smilen) met je ogen – vandaar de term, ‘smize’.