Moment Design

Moment Design
Moment Design

Moment Design

“Niemand is mooier dan zijn eigen spontane zelf”

Moment Design is een techniek waardoor ik je spontaan op de foto krijg door middel van bepaalde vragen of spelletjes. Dat is wat ik wil: Dat je jezelf bent op de foto. Niets geen geposeerde foto, echtheid maakt je mooier.

Wanneer je met twee of meer personen bent, is de interactie tussen jullie fantastisch om vast te leggen. Je hoeft niet in de lens te kijken om er geweldig uit te zien. Terwijl ik je wat vraag, beantwoord je dit op mijn teken met gesproken woord of een beweging, wat voor mij een teken is om te klikken. Ik dans om je heen, je hoeft mij niet te volgen, ik volg jou (of jullie). Het is een vrij nieuwe manier van fotografie maar ik ben reuze enthousiast. Het is echt zo mooi.

Tussen jullie als stel zit zoveel liefde, die uitstraling wil ik van jullie schieten. Jullie kunnen schitteren samen. Die passie zie je op mijn foto’s, door mijn passie van deze manier als fotograaf. Maar ook tussen grotere groepen zit liefde. Ook al zie je dat niet meteen, het is er. En dat zie je dan ook terug op de plaatjes die ik van jullie schiet.

Mocht je nieuwsgierig zijn, kijk dan op mijn instaprofiel door te klikken op het icoon boven- of onderin deze site. Mocht je daarna net zo enthousiast geworden zijn als ik over Moment Design, neem dan contact op via telefoon of email, deze staan onderaan deze pagina.

Voor de prijzen verwijs ik je naar mijn folder, deze staat bij het ‘menu’.