Day in the life fotografie

Day in the life fotografie

Day-in-the-life fotografie

Wanneer ik kijk naar mijn eigen foto’s van vroeger, zijn mijn meest dierbare foto’s van mijn kindertijd de ‘gewone’ foto’s van het dagelijks leven. Daar liggen mijn herinneringen, daar ligt de liefde, daar ligt de emotie die ik voel.

Day-in-the-life fotografie zorgt voor dit soort oprechte familiefoto’s: Ik kom een paar uurtjes bij je thuis terwijl je gewoon doet zoals altijd. Speel je met de kinders, leg ik dat vast; ruziën de kinders, leg ik dat vast; spelen ze samen, leg ik dat vast; ga je naar de speeltuin, leg ik dat vast; wil je koekjes bakken, leg ik dat vast; ga je eten, leg ik dat vast; breng je je kind naar bed, leg ik dat vast; Kortom: Je kan het zo gek niet bedenken of ik leg het vast. Ik dans die uurtjes om jullie heen en jullie doen gewoon wat je altijd doet. Lekker makkelijk. Nou is het niet alleen ‘dansen’, ik lig samen met de kinders op de grond, lig soms half op tafel, hang over je aanrecht heen wanneer het daar spannend is.

Uiteindelijk krijg je foto’s waar je ‘inzit’. Waar je het gevoel hebt erbij te zijn, te voelen wat je toen voelde: Dat maakt die speciale herinnering voor later. Zo mooi voor de kinderen en voor jezelf.

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn (en dat zal vast!), kijk dan op mijn instaprofiel door te klikken op het icoon boven- of onderin deze site. Mocht je daarna net zo enthousiast geworden zijn als ik van deze manier van fotograferen, neem dan contact op via telefoon of email, deze staan onderaan deze pagina.

Voor de prijzen verwijs ik je naar mijn folder, deze staat bij het ‘menu’.