Newborn shoot

Newborn shoot

NewBorn fotografie

NewBorn niet in een studio, gewoon in je eigen huis met natuurlijk licht.

Je bent net vader of moeder geworden, waar voel je je fijner dan bij je eigen thuis? Niet zeulen met je kleintje, gewoon in je eigen omgeving. Daardoor zijn mijn foto’s heel ontspannen, wat je terug ziet.

Ik gebruik het licht wat er is, veelal dichtbij het raam dus ook dichtbij een verwarming, heerlijk voor de baby en voor jezelf. Want het is fijn wanneer het aangenaam warm is. De mooiste plaatjes van je NewBorn is toch in zijn/haar blootje; het huidje is zo mooi, zo puur, zo anders wanneer het alweer een paar maanden oud is.

De liefde tussen ouder en kind, dat is wat ik wil vastleggen. Geen poses, gewoon zoals het is: Eerlijk en Echt, daar hou ik van.

Natuurlijk licht; geen felle lampen om je heen waardoor je precies op een bepaald plekje moet staan. Ik zal wel kijken naar waar je gaat staan, waar is het mooiste licht, waar kom je het beste uit tegen de achtergrond: waar zijn jullie op je mooist! Door natuurlijk licht en in je eigen omgeving, krijg je zachtere plaatjes. Puur.

Is dat wat je zoekt? Wil je een mooie herinnering en dus je mooiste herinnering? Kijk op mijn insta voor meer indruk van mijn werkwijze en neem dan contact met mij op via telefoon of mail. Onderin de balk staan mijn gegevens.

Voor de prijzen verwijs ik je naar mijn folder, deze staat bij het ‘menu’.