Bruids fotografie

Bruids fotografie

Bruids fotografie

Deze bijzondere dag op een bijzondere manier vastleggen met een bijzondere techniek. Dat is waar ik voor sta.

In eerste instantie fotografeer ik de dag als een reportage, van voor tot eind. Ik kom bij de bruid thuis om ‘haar metamorfose’ mee te maken en de liefde erom heen vast te leggen. Wanneer de bruidegom haar komt halen, schiet ik mooie liefdevolle plaatjes waardoor je het gevoel hebt erbij te zijn geweest. Daarna natuurlijk in het stadhuis en/of kerk, waar het trouwen echt gaat gebeuren! Niet alleen van jullie als stel maar ook van jullie familie en vrienden die in grote spanning op jullie “Ja-woord” wachten, is het geweldig foto’s maken. Die emoties die daar gaande zijn, dat gebeurd maar één keer. Het lachen, het huilen van vreugde; zo mooi om vast te leggen.

En ten tweede natuurlijk de shoot: Geen gewone kiekjes waarbij je mag poseren, nee; Mooie foto’s waarbij je kunt zien hoeveel je van elkaar houd! Mijn manier van werken via Moment Design, is dat ik jullie een paar vragen stel waar je aan elkaar antwoord mag geven. Niet meteen, pas wanneer ik het je vraag, die spanning en passie tussen jullie, zorgt voor een soort interactie die ik voel en laat zien met mijn camera. En dat voel je op jullie uiteindelijke plaat.

Als je wilt, kan ik tijdens het diner en/of feest aanwezig zijn. Omdat jijzelf niet alles kunt meemaken, kan ik dat vastleggen en samenvatten in een mooi album.

Mocht je mij willen boeken om mijn specialiteit, mijn eerlijkheid, mijn creativiteit en mijn betrokkenheid; neem dan contact met mij op per telefoon of email. Onderin de balk vind je mijn gegevens.

Voor de prijzen verwijs ik je naar mijn folder in het ‘menu’.