Bedrijfs fotografie

Bedrijfs fotografie
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Presentatie-vrachtwagenchauffeur-Aschwinn-van-Marjan-10-2-1024x1024.jpg

Bedrijfsfotografie

Mijn foto’s voor het bedrijf zijn geen gewone plaatjes: Ik schiet als documentair fotograaf anders; bijzonder. De foto’s vertellen een verhaal, ‘wat kan ik verwachten’ van jullie bedrijf, is in één oogopslag duidelijk.

De platen schiet ik ongedwongen, terwijl je je werk doet, waardoor het er natuurlijk uitziet: Het natuurlijk is, eerlijk, echt, oprecht. Dat is wat je wilt laten zien.

Wanneer je de foto ziet, voel je je betrokken bij hetgeen wat erin gebeurd. Je voelt je bijna aanwezig, ik trek je de foto in. Niks afstandelijks, je voelt je dichtbij, het bedrijf is benaderbaar. Dus geen gelikte plaatjes maar puur, zoals het is: Dat is mijn specialiteit.

Mocht je enthousiast geworden zijn en mij willen boeken, neem dan contact op per telefoon of email. Onderin de balk vind je mijn gegevens.

Voor de prijzen verwijs ik je naar mijn folder in het ‘menu’.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schoonheidssalon-DYon-dec-2019-Marjan-Michels-49-1024x683.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Raadhuis-november-2019-Marjan-Michels-45-1024x683.jpg